Snickerboa – Del 1

Köpte kökspallen Bekväm på Ikea. Den var i obehandlat trä så ca. en nanosekund efter att jag hade med tusen perkele monterat ihop den så hoppade mina katter upp på den med smutsiga tassar som lämnade permanenta tassfläckar.

Dessutom saknade palljäveln ett handtagshål för underlättande av pallflyttning! WTF.

Då blev det snickerboatajm! Jag inhandlade bets och penslar på färgaffären Lidl, och körde igång. Först borrade jag upp två breda hål i pallens sittplatta och sedan använde jag en figursåg för att såga upp handtagshålet. Det blev inte sådär superjämnt men fuck it! Det är ju bara Ikea.

Sedan sandpapprade jag bort tassavtrycken med en sandare som jag köpt på verktygsaffären Lidl, jämnade av dom vassa sågkanterna och betsade skiten. Här får ni en före respektive efter-bild.

Blog-500px-.2015-03-28 11.39.31
Före

Blog-500px-.2015-03-28 16.58.50
Efter

7 reaktion på “Snickerboa – Del 1

 1. Ifall inte Ikea klarar av att färdigställa saker i rätt skick, så måste man själv ta tag i saken. O ja, det finns några få män ute i bloggisfären. God fortsättning på vecka.

  • Tack 😀 Men om du tittade närmare på mitt snickeri skulle jag få underkänt :-). Dålig betsning, dålig uppborrning av hål.

   • Felen ligger aldrig i snickaren/målaren. Allt är utrustningens fel. Bär tillbaka det överblivna till din hovleverantör, Lidl, och be om att de återbetalar dina pengar.

 2. Roligt att du också pyssla! Från vilken scen i Star Wars är den där?

  btw. vi kommer med Mr Gold, Scott, Kent och jag till Sci-fimässan i Stockholm på söndagen 26.4. Be there! Ta stolen med!

  • Stolen är från Endors måne, en AT-ST.

   Koolt att ni kommer å hälsar på, jag tar med stolen!

 3. Pingback: Snickerboa – Del 2 | Tommix

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *