Too many cooks!

Jag har helt sjuk humor! Hur sjuk, kolla in HELA detta klipp. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Om ni inte gör det är ni normala.

(Edit Södergran: Länken dog, här är en ny, förhoppningsvis fungerande.)

4 reaktion på “Too many cooks!

  1. Vah, nu har dom tat ner videon, just när jag skulle titta på den en andra gång o bestämma om jag är normal eller inte….. !

  2. Enl. wikipedia så är det här nu en ”Instant Cult Classic.” per Rolling Stone Magazine… så förlåt nu bara, men du har nog fel – gillar man den är man normal, också om de känns som om man inte BORDE gilla den, vilket jag gissar att också är normalt. 🙂

    • Jag förstår inte vad du säger men jag gillar det! Din kommentar är en instant cult classic! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *