Jaguar, Gametrak och Wipeout

Shoppade loss på second hand affären idag och hittade lite goa grejer.


Denna gamepad till Atari Jaguar. Jag har aldrig tidigare hållit i en så det var skitkul, den känns förvånansvärt bekväm i handen. Nu behöver jag en Jaguar, är det någon som har en till salu?

Hittade även en Gametrak! Det är inte ofta man ser en sådan! Faktum är att jag bara sett en sådan en gång tidigare.
Gametrak var en föregångare till Wiimote och Kinect. Gametrak:en läser av ens handrörelser via några mystiska vajrar som kopplas till några mystiska handskar man ska ha på händerna. Avläsningsnoggranheten skall vara 1 mm, vilket jag tycker låter väldigt exakt. Jag borde testa den och skriva en recension. Jag har nämligen sedan tidigare ett Gametrack-spel i min samling; Real World Golf, kanske skulle det vara kul.

Blog-1000px-.Gametrak

Hittade även det exellenta spelet Wipeout Pure till PSP för tio kronor! Good price!

Wisby stout

Efteråt var jag tvungen att taga mig en god stout. Mmmmm!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *