8 reaktion på “George Orwells sista varning

 1. Politikerna gör det inte. De behöver inte. VI gör det själva. Men vi plockar också in annat. T.ex. syn på sex, droger och nöjje från Huxleys ”Du sköna nya värld” och avogheten till böcker och historia från Bradburys ”Farenheit 451″. Jag har sagt det tidigare och säger det igen: Sträckläs dessa böcker efter varandra. Misstänker att du kommer att notera de obehagliga parallellerna till dgaens samhälle och vart vi är på väg. Det gemensamma är föraktet till mänskan,”till den nästa”.

  Från det ena till det andra. Det arbetas i kulisserna på ”The Julfesten”. Återkommer när jag vet mera.

   • Sträckläsning av dessa: 1984, du sköna nya värld och Farenheit 451 före julfesten? Så kör vi domedagsprofetsior? 😉

    PS. Fick en megablow pungspark och lite annat oskäligt på bloggen. Blev genom fittig o sårad. Så loggen ligger nystädad på is just nu.

    • Detta kan vara moroten som får mig att göra det!

     Var det några troll som fittades eller var det någon jag ska sparka på pungen åt dig?

     • När man börjar insuera att min uppfuckade fittigt o konstant sjuka rygg är bara gnäll och att jag drar värkmediciner för att de e kiva, då får jag tillräckligt.

      Annars har det funnits en hel del crap som kommit in. Även till mailen då jag valt att köra en öppen stil. Så nu är allt skit bortstädat (inkl nästan hela 2013 inlägg) och kommentarsfältet stängt.

  • Det är jag inte, jag anser dock att ett övervakningssamhälle leder oundvikligen till ett totalitärt samhälle.
   Vägen till helvetet är kantat av goda intentioner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *