Laserboy

Klaffen lade upp lite grejor han och jag har gjort tillsammans.

En av sakerna vi gjorde var låten Laserboy som jag skrev text och musik till och Klaffen producerade och spelade alla instrument (förutom pianoklinkandet som jag gjorde, du han höra att det är jag eftersom jag spelar fel nu och då). Just det! Jag sjöng ju oxå! Stör mig på att jag är lite sur precis när jag sjunger ’But!’ i bryggan mot slutet av låten.

9 reaktion på “Laserboy

  1. Du och den där Klaffen är för härliga! Skrattar gott…. Imponerad och beundrar dessutom…. Laserkroppen! Sången är grym ju!

  2. Vi måste på riktigt hitta på ett ord för ”myötähäpeä” på svenska…..

    Nå nej. Detta var nsätan det roligaste jag sett på länge. Bara nästan. Uppföljaren (?), den med Spagetti Sprutto, är ännu roligare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *