4,62 km

Sprang 4,62 km igår, idag orkar jag fan ingenting. Det sägs att springa efter ett regn skall vara lättare än vanligt då det är mycket syre i luften. Bullshit! Det var helt sjukt tungt!!! Mina kilometertider var långt över det normala och jag är långsam redan som det är! 🙁

Joggin2105

3 reaktion på “4,62 km

  1. Det må gå långsamt ibland men du imponerar stort genom att jobba hårt även då det känns motigt! Det kräver sin man… Thumbs up!

    Men du ett förslag: Intervallträning. Yup. Enkelt. Effektivt. Omväxling!
    Ställ i din iPhöön, eller vad du nu har för tekniknörds våtadröm som jogging kompis, på intervallfunktion. Antingen 1 + 1 min eller 1 + 2 min. Idén är att du löper lite hårdare än du normalt gör i en minut, sedan går du raskt eller joggar långsamt i en minut (eller 2 beroende på hur det känns). Kan kännas smålarvigt i starten men tro mig att kroppen och knoppen diggar det. Du kommer antagligen att orka en längre runda dessutom arbetar kroppen effektivt helatiden utan att komma upp på mjölksyror.

    Det som för mig ofta sker då jag löper intervaller är att snitthastigheten är bättre än om jag skulle ha joggat normalt. Dessutom blir sträckan oftast längre. Som bonus funkar benen rätt väl fäöljande morgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *