Mystiskt loppisfynd

Ramlade in på ett loppis igår som jag alltid gör. Hittade denna mystiska sak på en hylla. Uppenbarligen en Playstation-kontroller är det varav den ena delen spänns fast på handen. På framsidan (som inte syns på bild) så står det Gamester.

Jag googlade grejsimojen och fann väldigt lite material om den men jag lyckades i alla fall får reda på att den heter det kortfattade namnet Evolution Motion Sensitive Control System Controller.

Är det någon som vet någonting mera om denna kontroller hör av er.

8 reaktion på “Mystiskt loppisfynd

 1. Det är ju faktiskt Gamester Evolution. Jag hittade följande imformation om det.

  ”it is called a Gamester Evolution. It was available for both the PlayStation and N64. Here is the box description I found of it:
  The very latest motion-sensitive technology enables you to experience true hand-to-eye control and absolute accuracy on your PlayStation.

  Tilt the reactor to control in-game movements.
  In-build LCD Screen.
  Incorporates ”Dual Force” vibration technology.
  Ambidextrous glove attachment for comfort and natural hands free control.
  Works with most Playstation Games: Driving, Flying, First Person Shoot-em-ups.

  The Evolution Control system used G-Force Tilt, the latest motion-sensitive technology to control game actions by mirroring a player’s actual hand movements.”

  • Jag måste vara ärlig, jag har aldrig testat den, den ligger i en låda i mitt garage. Direkt efter att jag hittade den flyttade jag och den blev liggande i lådan. Jag måste leta upp den nu och äntligen testa den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *