12 km!!!

Jag drabbades av cabin fever och botade denna med en löptur. Jag har inte sprungit på ett pga att jag är en lat, fet, jävel.

Döm om min förvåning när jag kände mig riktigt pigg i benen, superpigg faktiskt. Sandra Eriksson bruka ibland skriva på Twitter om hur ibland hennes ben känns piggare än normalt, nu har mitt fläsk oxå upplevt det!

Hela 12 km ville mina ben springa idag, men jag kunde knappt gå dom sista hundra metrarna till dörren. Som tur var väntade en kall Dr Pepper hemma på mig i kylskåpet.

7 reaktion på “12 km!!!

  1. Mmm Dr Pepper är bäst!

    Blanda dock inte med Jim Beam. Jag och en kompis blandade (och beställde i barerna) drinkar på dessa två produkter när det begav sig. Bodde i en liten håla i Sverige vid namn Söderhamn. Drinken gick till slut under namnet ”Den Galne Finländaren” i en bar. Skall drinken drickas rätt skall den göras på rumstempererade produkter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *