Xperia

Min gamla trotjänare Nokia N80 beslöt sig för att sluta avge ljud i högtalaren så det var dags att skaffa ny lur. En bekant hade en Sonny Eriksson Xperia X10i skräpandes så jag köpte loss den. Är det någon läsare här som har erfarenhet av denna lur? I såfall hör av er med tips och tricks, jag är ny i Android-branschen.

Just det, nu har jag Wordfeud igen Tommix11 är tibax om ni vill vinna mot en som uppenbarligen inte kan pussla ihop ord som ger höga poäng!

 

2 reaktion på “Xperia

  1. Hej! Fick just ett brådskande meddelande av min kompis i Scotland att hon inte längre kommer in på din blogg. Webbplatsen säger endast

    You don’t have permission to access / on this server.

    Apache/2.2.14 (Ubuntu) Server at tommix.papper.fi Port 80

    Vad kunde detta bero på? Vi läser din blogg dagligen, detta är akut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *