Tommix – En liten historia från mitt liv (Del 1)

Surfade in på Najas blogg (läs den, den är bra). Just nu bloggar hon om att hon är på smällen (det var inte jag!!!).

Det fick mig att tänka på ett spratt jag spelade på en stackars tjej en gång i tiden. Jag jobbade på en firma där mitt kontor låg rätt så nära ingång, följaktligen gick folk förbi mitt rum när dom hade ett ärende på firman. Nu och då poppade min kollegas man in, en trevlig prick. Han brukade svänga förbi mitt kontor och slänga lite käft.

En dag när vi pratade så sänkte han rösten och smajlade lite snett och sade; ”Ingen vet om det här ännu men Xxxxx är gravid, hehe!” – ”Du får inte säga något om det dock, hon ska meddela alla på firmans möte i morgon”. Grattis! Sade jag och lovade förstås att inte säga något.

Senare på dagen så behövde jag kopiera papper och när jag kom till kopieringsrummet så stod hon där och sorterade papper. Jag gick till kopieringsapparaten ovh började på; då kom jag på en diabolisk grej.

Jag stelnade upp som om jag fått en stöt och med superallvarlig blick gick jag direkt till tjejen, jag böjde mig fram och snusande luktade på henne och fick en besynnerligt blick som om jag var förbryllad först men sedan kom på var det var. Hon var ju förstås än mer förbryllad.

Sedan spände jag blicken i henne och sade:

”Du är med barn!!!……….. Varför har du inte sagt något”

Hon blev stel som en pinne och bara stammade: ”H…hur….hur kan du…hur kan du lukta..hur kan du veta…..”

Priceless!!!!

ROFLROFLROFLROFL!!!

2 reaktion på “Tommix – En liten historia från mitt liv (Del 1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *