Julian Assange om Fejan

Detta har jag också sagt i åratal. Lyssna på Julian, han må vara ett rövhål, men han säger kloka saker ibland.

”Here we have the world’s most comprehensive database about people, their relationships, their names, their addresses, their locations and the communications with each other, their relatives, all sitting within the United States, all accessible to US intelligence. Facebook, Google, Yahoo – all these major US organizations have built-in interfaces for US intelligence. It’s not a matter of serving a subpoena. They have an interface that they have developed for US intelligence to use. Now, is it the case that Facebook is actually run by US intelligence? No, it’s not like that. It’s simply that US intelligence is able to bring to bear legal and political pressure on them. And it’s costly for them to hand out records one by one, so they have automated the process. Everyone should understand that when they add their friends to Facebook, they are doing free work for United States intelligence agencies in building this database for them.”

4 reaktion på “Julian Assange om Fejan

  1. Jodå det gör man visst det… För om man bortser från den hemska sanningen så är det en förbannat bra sajt att hålla koll på sina nära, kära och annat löst folk som bor hundratals kilometer härifrån… När jag tänker efter är det nog bara dig jag saknar där… men du har ju en blågg istället där du lägger ut ditt nördiga liv, för vad som händer utanför nörderiet med piskor, tofflor och annat klarar vi ju oss ganska bra utan ändå.

  2. Det är därför man fyller fejan med disinformation och strunt! Sen kan man dessutom ännu lägga till slumpmässiga personer som vänner! (Och undra varför man blir kroppsvisiterad när man försöker komma in i USA).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *