Slut med Spotify

Spottan lägger ner sin gratistjänst i tron att man ska börja slanta fullversionen. HAHAHA!
Hej på dig Pirate Bay, säger jag!
Jag har haft spåttan sen tidiga betan, måste säga att jag väldigt sällan använt programmet, nu och då för att provlyssna ett album för att se om det är värt att köpa (drar mig till minnet att jag köpt ETT album efter lyssning, och det var Kents Röd, som jag ändå skulle ha köpt). Ofta så har musik inte funnits eller så har den inte av nån FUCKING anledning haft tillåtelse att spelas i Finland. Det är ju förstås inte spåttans fel utan musikbranschen, men alla vet ju att den är ju helt fucking retarded och inte kan fatta korrekta beslut utan sådana där galenskaper måste ju fixas av Spotify själva.

Anyway, nu när spåttan är historia, vad sägs om Jango.com, dom är helt ok, brukar lyssna på nu och då. Soundcloud har en hel del gullut i sina gömmor och Hypemachine rekommenderar ofta cool musik.

Dissa Facebook, spotify o annat jävla skit och följ med mig på utflykt över internet säger jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *