Imdb – försöker för mycket

AAAaargh har ni varit inne på Imdb på sistone, varje fucking film har sin titel ändrad till finska! (om du befinner dig i Finland). Mycket störande, även svenska titlar skulle ju vara sjukt störande. Snart står de väl Yrjö Kluunilainen när man söker på George Clooney!

 

Vad ska ni ta er till? Vad ska ni göra? Ni vill ju inte gå tillbaka till ett liv före Imdb!

 

Det där e ju han, va' heter han, han som va med i den där filmen med hon, den där blonda, där dom spränger upp det där templet, vad heter han? Han va' ju oxå med i den där filmen, va' heter den, där dom e i rymden o han som e från Sverige oxå e med fast han spelar ryss…. åsså vidare i all fucking evighet!

 

Så vill vi inte ha det…

 

Lyckligtvis har Tommix hittat en lösning på problemet.

 

Denna länk tar hand om problemet.

 

http://akas.imdb.com/

 

 

 

0 reaktion på “Imdb – försöker för mycket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *