OMFG!!! Nördnostalgi! Datormagazin!

Som nörd blev jag helt såld när jag fick ett mail från min lika nördiga kusin som innehöll en länk till den episka sajten Lemon Amiga. Commodore Amiga-fansajten sköts av en filur som heter Kim Lemon, han har även den ännu mer episka sajten Lemon 64. Herr Lemon har nu skannat in en legendarisk Svensk Commodoretidning, Datormagazin, som jag alltid läste och nu kan jag göra det igen! Tack Herr Lemon och tack för länken min gode kusin!

 

Ett utdrag ur tidningen från 1987. Man förfäras över piratkopieringen (LOL), man var nämligen övertygad om att branschen skulle gå under av kopierandet. Fick dom rätt? Står vi idag helt utan spelutvecklare? Gick alla spelföretag i konka 1990?

En annan hemsk företeelse kunde man läsa var att det hade börjat spridas inskannad porr via disketter. DMZ förfärades över fenomenet och oroade sig över hur samhället skulle se ut om alla hade porr i sin dator 😀

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *