Om (nom nom)

Jag är en bitter arg gubbe i en 40-årings kropp. Jag tycker om Whisky, sjuk nattsvart humor, cigarrer, datorer, TV-spel, pubbar, svordomar, snuskiga vitser, lamadjur, gnuer, Star Trek, människor som glatt berättar om gången dom senast sket ner sig. Jag är en amatörchauvinist, jag tycker om att festa men inte att vakna upp.

Jag har tidigare bloggat om…

…att jag jagats av mammabloggare.

…att Kaj Korkea-aho är odödlig.

…svårigheten med att resa bland stråhattar.

..att göra en bäckenbotten åt André Wickström.

….att kidnappa Biffens blogg och skriva om goth.

…att sommarkatter inte existerar.

…mina svagheter.

…hur det är att äta frukostbuffé.

… hur mycket jag bryr mig om strandkroppar.

…om min uppväxt i dom tyska alperna.

resetips för hugade resenärer.

…någon stal min sophink en gång.

… att jag inte kan förstå varför brudar fotar sina ben. Jag blev så konfunderad att jag t.o.m. startade en blogg om fenomenet.

 

 

13 reaktion på “Om (nom nom)

  1. Hej! Det var kul o prata med dej (?) på julfesten på Queenstreet! Det var bara det. Har knappt hunnit bekanta mej med din blogg…fråga int nåt om mailadressen för du får inget svar. 🙂

  2. Studenbladet har fest imorgon 3.2 på Motellet. Hänger du på. Som 40 bast är det nästan ett privilegie att få komma in där. Hämtar cigarren. Har en cuban åt dig.

  3. De e ju bra med en förstående chef! Kommer på plats ca 20.30. Min iltaloma börjar först kl 20.00 o innan man tagit sid till Citty från Muncca tar det ju sin lilla tid.

    O som en hemlis… Har heller ingen akademisk examen. Så vi är både gamla och underutbildade. O andra sidan ser vi så ju jäkligt bra ut så vi passar in perfekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *