Loppisfyndat

Besökte loppis idag och där var det uppenbarligen Iittala-rea. Hittade tre st. Niva snapsglas för 50 kronor, dom passar bra till mitt loppisfynd i somras. Dessutom lyckades jag scora hela nio stycken Senaattori-glas, designade av Timo Sarpaneva, för endast 200 kronor. Speciellt champagneglasen tyckte jag var fina. Good price!

Iittala

6 reaktion på “Loppisfyndat

  1. Ser bra ut!

    När du så frekvent besöker loppisar i Svenssonland lägger jag in en beställning. Om du hittar punschglas (ser ut som ett snapsglas men med ett öra) så är jag intresserad. Behöver minst 4 lika, helst 6-8 st. Helst enfärgade men allt som ser smakfullt ut funkar.

    Har här i Härmälä bara hittat versioner med jultomtar på och det funkar ju inte. Smaklöst så det förslår.

  2. Oooooh! Jag gillar också dom där! Må man gör det bara om man dimmigt minns dem från barndomen, eller är det bra design på riktigt?

  3. Verkliga fynd! Ska själv göra en liten glas-vas-loppisgrej för en bilaga för Borgåbladet och Östra Nyland. Tror inte jag hittar Sarpaneva men om jag har turen på min sida kanske en… öh… en mutation av Janssons Mumin och nån bortglömd van Gogh kreation?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *