Har du köpt en Radisafe? Då vann du just Dum-OS! (igen)

För något år sedan bloggade jag om en idiotisk tvålpump vid namn Dettol. Det blev rätt så mycket rabalder kring det inlägget (av någon jävla anledning). Nu har jag dock hittat en produkt som kanske t.o.m. smäller gamla Dettol på fingrarna. Jag ger er RadiSafe!

RadiSafe-PS

Notera den extremt snygga designen på skylten, vem kan motstå något sånt här!

Jag renskrev texten då jag tog bilden med min sunkiga Samsung-mobil (som antagligen strålar rejält) och bildkvaliteten inte är den bästa.

SKYDD MOT STRÅLNING

 

Skydda dig själv mot

de skadliga

effekterna av

mobiltelefonens

värme & strålning

 

MIKROPROCESSORN SOM REDUCERAR VÄRME OCH FÖRHINDRAR

MOBILTELEFON STRÅLNING

 

En makalös produkt som bygger på skalär teknik, samt vissa mineralers unika förmåga att harmonisera bort den elektromagnetiska stråliningen och är certifierad att ha en elektromagnetisk avskärmingseffektivitet på 99,95%!

 

RadiSafe ÄR DEN MEST TESTADE OCH BEPRÖVADE PRODUKTEN I SITT SLAG I VÄRLDEN.

 

Många liknande produkter från olika länder får problem med signal störning och minskning av tonal kvalitet på samtalen. RadiSafe, med sin unika teknik harmoniserar inte bara bort strålning och minskar uppvärmning, men påverkar inte heller den tonala kvalieten

 

Minskar 80% av värme-

alstringen från mobilen!

 

Minskar 99,95% av all

strålning från mobilen

 

Som ni kanske märker så är texten helt proppfylld av stavfel och särskrivningar. Men det är då inte det värsta. Det värsta är ju det kvacksalveri som tillverkarna av produkten sysslar med. Innehåller pluppen en mikroprocessor? Skylten säger det, vad för slags processor? En MOS Technology 6502 kanske? Vad i helvete är ’skalär teknik’?!? Vad för slags ’mineraler med unik förmåga’ kan ’harmonisera’ bort elektromagnetisk strålning?

Spana in ’intygen’ dom har skaffat för pluppen [PDF] 😀

Även den mest korkade måste ju inse att om en plupp minskar strålningen från en mobil med 99,95% så skulle man ju inte kunna varken ringa eller ta emot ett samtal!

Äkta luren-drejeri!

Folk är så fruktansvärt dumma i huvudet.

 

8 reaktion på “Har du köpt en Radisafe? Då vann du just Dum-OS! (igen)

    • Antingen blir hon så arg att hon tar ut skilsmässa eller så blir hon supernöjd och du tar ut skilsmässa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *