Nya lägenheten

Jag har flyttat in i nya lägenheten i Stockholm. Jag lever i ett kaos av flyttlådor.
Lägenheten är en nedrevåning av en privat villa med en väldigt mystisk planlösning som innebär att jag blir tvungen att bygga väggar för att skapa fler rum av två stycken jätterum. Om någon har några tips för hur man gör lägg gärna in en kommentar.


Ingen dörr till sovrummet (tror jag det blir), måste bygga en sådan.


Denna skänk stod i ena rummet, vet inte vad jag ska göra med den


Entrén är ovårdad och måste putsas upp med mina obefintliga trädgårdspysselskills. Äppelträdet ger oerhört goda äppel just nu, kanske måste jag göra äpplemos eller något.


Tomten är en strandtomt mot en sjö, badplats ingår och en liten roddbåt om man vill meta. Utsikten kan man inte klaga på. Gräsklippningen kan dock blir lite jobbig 😀


Ripley funderar om sätt att mörda skatorna som hoppar omkring på gräsmattan.

6 reaktion på “Nya lägenheten

 1. Ett sätt är att köpa en kukstor expert hylla och köpa dörrar/ lådor till den.
  En lägenhet gjorde jag så att jag satte tv’n i mitten av rummet, och spände ett vitt segel bakom den som skar av rummet. Hade arbetshörn bakom seglet.
  Köpte det från Jysk för ett par 10-lappar.
  Nuvarande lägenhet har jag delat av såhär:
  http://www.jeanforsman.com/2012/04/nya-lagenheten.html

  • Har faktiskt funderat på en expert-hylla. Vill dock att rummet skall kännas som ett rum och inte som en avdelning. Ljuddämpning är ett måste då jag ska spela fett med dattaspel där nätterna igenom 🙂 Funderar just nu på att göra en vägg av billyhyllor och slänga på glasdörrar och sedan göra någon kosmetiskt snygg baksida på dom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *