4 reaktion på “Fråga Kent

 1. Kan upplysa Borg att han ser ut som Jussi Niinistö?
  ———————————————————————–
  Spännande fråga. Vi håller på att ta fram lite ny politik i någon av våra många arbetsgrupper – vi har arbetsgrupper för allt. Din fråga kommer säkert avhandlas där. Du kommer få svar på din fråga om lite drygt två år. Välkommen åter då.

  Vänliga hälsningar, Kent Persson

 2. Fick ett intressant svar på random fråga.

  Du tar upp ett viktigt ämne, som Nya Moderaterna också tycker är viktigt. De rödgröna vill skrota RUT och ROT, höja restaurangmomsen och göra det dubbelt så dyrt att anställa unga. Beräkningar visar på att det kommer kosta Sverige närmare sex miljoner jobb. Alla jobb är viktiga. Alla behövs.

  Det finns inte 6 miljoner som jobbar i Sverige.
  Tror antalet arbetande är 2,7 miljoner i Finland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *