1868 i England: Jag har ett jobb åt dig, nån typ som heter Charles Darwin behöver nån som är bra på elarbeten!

Jag har en sån satans morbid humor! Jag kan inte sluta skratta åt dom här bilderna av Charles Darwin som experimenterade med att framkalla ansiktsuttryck genom att applicera elström på musklerna i ansiktet. Jag kan just föreställa mig den där jappen som tror han ska på ett vanligt jobb å så hamnar han i den där jävla stolen…ROFL!

2 reaktion på “1868 i England: Jag har ett jobb åt dig, nån typ som heter Charles Darwin behöver nån som är bra på elarbeten!

  1. Kan inte sluta skratta! oooooooh MG! Värst var den sista! Du SKA!! skratta! Glädjen vill inte nå ögonen riktigt. … Hoh! den tog på. (Snorar på tangentbordet).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *