Ommagaad! Humble (Frozenbyte) Indie Bundle 3!!!

(korspostat på Teknikbloggen, detta behöver all uppmärksamhet)

Jag har tokrejvat över Humble Indie Bundle förut och införskaffat de två tidigare kampanjernas spel med mycket nöje. Nu är dom tillbaks! Nu i samarbete med det finska fosterlandets spelutvecklare Frozenbyte!

För dom som inte känner till Humble bundlen så går den ut på detta. En bunt spel släpps i en bundle till ett VERKLIGT förmånligt pris – nämligen du får betala vad du tycker du har råd att betala! En viss del av summan går sedan dessutom till välgörenhet, den här gången till Child’s play och EFF (som bevakar dina hårt ansatta rättigheter på internet).

Humble Indie Bundle släpper nu, i samarbete med Frozenbyte, dessa spel:

Trine – Ett hyllat plattformsspel som jag inte själv har hunnit test men nu ska det bli av. Uppföljaren, Trine 2, har jag bloggat om tidigare.

Shadowgrounds – Har spelat detta spel sjukt mycket tillsammans med en kompis, alltid nu och då drar vi igång shadowgrounds o pepprar några aliens.

Shadowgrounds Survivor – Köpte detta spel på Citymarket i Vasa en gång i tiden, skäms över att jag inte spelat det ännu! 🙁

Med i bundlen finns också Jack Claw och Splot som inte släppts tidigare.
Dom flesta spelen i Bundlen finns till alla stora OS.

Alla gamers: Det blir inte bättre än så här. Fram med VISA-kortet och idka välgörenhet, få tillbaka timtals med spelglädje.
Kom ihåg! Sann glädje är DRM-fri glädje!

En reaktion på “Ommagaad! Humble (Frozenbyte) Indie Bundle 3!!!

  1. Pingback: Humble (Frozenbyte) Indie Bundle 3 « Teknikbloggen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *