Humble Indie Bundle – En jättesuccè!

Blåggade tidigare om Humble Indie Bundle, spelsamlingen man kunde köpa till det pris du ville ge. Nu visar det sig att kampanjen har blivit en enorm mega-ultra-succè med över en miljon amerikanska dollars inhämtat. Ŗver 300000 $ kommer att gå till välgörenhet och dessutom kommer spelen att släppas som open source snart (Lugaru har redan släppts). ńven fast spelen är gratis så tycker jag att ni kan skänka en slant i alla fall. Detta är ett lysande bevis för att DRM-fria spel kan existera och att man kan göra pengar på det. Det är så här spel skall säljas enligt min mening. Alla vinner, och i.o.m att spelens källkod släpps fri så bevaras även spelen för framtiden och en del av vår kultur riskerar inte att försvinna i girighetens glömska.

Freeeeee!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *