Loppisfyndat

Som ni kanske vet är jag en riktig loppisbög. Varför gillar loppisbögar loppis då? Jo för att det finns så många fina stånd att titta på…*TRUMMVIRVEL* 😀

LOL jag är så fyndig att jag borde loppas bort!

Nåväl, vad fyndades idag då? En whole del faktiskt.

Lergods

Henry Watson Pottery är jag svag för, börjar få till en riktig samling nu. Lökburken kommer jag definitivt att ha nytta av.

Pris: 7 € 

Spel

För Xbox (Svedopellarna brukar använda en konstig bestämd form; ’Xboxet’ FYI).

Dead Or Alive 3, Timesplitters 2, Conflict Vietnam och Freedom Fighters. Freedom Fighters från danska IO Interactive verkar intressant och Timesplitters-spelet ska vara legendariskt bra sägs det.

Pris:  2  € /spel

 

Mugg

LOL! Att dricka java ur denna mugg är så mycket fucking ironi för en mac-fanboy som jag. Ta en klunk och minns tillbaka till en av de sämsta operativsystem som någonsin skändat en dator (Ja, jag vet, Windows ME var ännu värre)

Pris: 10 ¢

 

LCD-spel

 

Dessa mystiska spel hittade jag i en låda. The Supreme Luminos Vs. Devilfenix, som jag inte lyckades googla fram någonting om, och Motorcycle Go!. Det sistnämnda spelet tillverkas av den eminenta firman Sun Hang Cheong International ltd. som också gör spel som Motal Kombat (jo du läste rätt), Noisless Armada, Crossing City Road, SARS War, Iraq War och Maste And Magic War. 😀 Jag vill ha allihopa!

 

Pris: 1 € /spel

 


 

 

Vintage Hörlurar

 

Plockade upp dessa lurar vid namn Hosiden DH-12H-S. Dom ser koolare ut än vad dom gör på bilden. Enligt lite googlande är dom från början av 70-talet. Har inte testat dom ännu för jag kan inte hitta min FUCKING 6,35 mm till 3,5 mm TRS-adapter men dom sitter tokskönt på huvet och dämpar yttre ljud riktit bra, hoppas dom funkar. FYI! 6,35 mm pluggen lanserades 1878! Tänk på det ni era bananer när ni pluggar in en elgitarr nästa gång.

 

Pris: 1 €

 

 

Kaffeburk

 

Jag såg denna kaffeburk och köpte den på stuberten. Det står ju Tommy på den som är världens bästa namn (förutom Kukbert, men det får man uppenbarligen inte heta)!

Notera att dom verkar ha sparkat korrekturläsaren och skickat iväg en felaktig PDF med typsnittsproblem. ńven en versal har dom missat i namnet. 😀 (se inzoomade bilden)

 

Pris 1 € (lite dyrt, men fuck it)

 

 

 

Det var det! Nej vänta EN sak till fick jag med mig….

 

En Star Wars mugg.

 

Pris: Gratis! 🙂

 


 


3 reaktion på “Loppisfyndat

  1. Pingback: Metal Gear Solid/Henry Watson Pottery | Tommix

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *