Brännblåsa

Det låter som titeln på en Kent-låt men det är det inte (ännu). Skulle hjälpa Klaffen med att ta ner ett lysrör häromdagen. Det visade sig att lysrör är skitvarma vi ändarna. Jag kände hur skinnet skrynklade sig på fingret och nu några dagar senare har jag en snygg blåsa på fingret. Lite fascinerande, jag vill sticka hål på den men det får man inte göra.

 

 

 

4 reaktion på “Brännblåsa

  1. Vill bara påpeka att Tommix ligger hemma sjuk o kommer int till jobbet. …fan va den måst vara sjuk den där blåsan!?

    • Till slut spräcks alla brännblåsor, det gäller bara att ha dom ospräckta så länge som möjligt så huden som bildas under hinner växa sig stark nog. Om dom spräcks tidigt, var noga med att försiktigt tvätta bort eventuellt smuts och titta efter tecken på infektion.
      Den nybildade huden är jättekänslig så försök att skydda den så gott det går.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *